Praktijkinfo algemeen

 

Ligging

De Praktijk voor het Jonge Kind is gevestigd in Benschop (Utr.) en is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als per bus.


De dichtstbijzijnde bushalte 'van der Voort' IJsselstein, bevindt zich op ongeveer 70 meter afstand, vlak bij de grens van Benschop-IJsselstein (lijn 195 Arriva en lijn 106 Syntus). Rondom het huis waarin de praktijk is gevestigd, is op het eigen terrein ruim voldoende parkeergelegenheid.

 

Praktijkruimtes

De praktijk zelf beschikt over twee ruimtes. In de ‘speelkamer’ vindt de begeleiding van uw kind plaats. De inrichting ervan is afgestemd op het jonge kind. Zo zal uw kind zich snel op zijn gemak voelen. De ervaring leert dat ook de iets oudere kinderen zich 'thuis' voelen in de speelkamer.
In een kleine wachtruimte kunnen ouders/verzorgers desgewenst verblijven tijdens de begeleidingstijd. Voor een eventueel broertje of zusje is er een speelhoekje en kan er naar een tv-programma of een videofilmpje gekeken worden.

 

zandtafel                                                 wachtruimte

 

Openingstijden en bereikbaarheid

De praktijk is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.
’s Morgens is er telefonisch spreekuur van 8.30 uur tot 9.00 uur voor kort overleg, het maken van een (bel)afspraak of eventueel een afmelding. Buiten dit telefonisch spreekuur om kunt u altijd de voicemail inspreken. Ik zal u dan zo snel mogelijk terugbellen.
Bij verhindering dient u zich altijd minimaal 24 uur van tevoren telefonisch af te melden.
Verder kunt u mij bereiken per e-mail.

 

Vakanties

Tijdens de schoolvakanties vindt er in principe geen begeleiding plaats. In onderling overleg kan hier soms van worden afgeweken.